Programul GS1 România pentru comercianții Amazon

GS1 România vine în sprijinul celor care doresc să își desfășoare business-ul în domeniul e-commerce, cu un Program de Informare Corectă a Comercianților Online cu privire la utilizarea Sistemului de Standarde și Soluții GS1 care constă în:

  • GS1 România a creat un set de articole informative, adaptate profilului de business pe Amazon pentru a veni în sprijinul celor care își desfasoara activitatea în sectorul de e-commerce, articole disponibile aici.
  • GS1 România acorda anumite bonificații noilor membri care intenționează să își desfășoare activitatea de vânzare online prin Amazon. Consultați oferta promoțională Amazon și completați formularul online de înscriere.
  • GS1 România a semnat parteneriate de informare corectă cu privire la codificarea standardizată GS1 a produselor din cataloagele online cu  companii precum EcomHackers și Amazon Seller România care au ca profil informarea, consultanța, trainingul comercianților care își desfășoară activitatea prin intermediul platformei Amazon.

Prin colaborarea cu acești parteneri, în cadrul Programului GS1 amintit, se urmărește listarea produselor corect identificate, corespunzător cerințelor platformei Amazon, cu respectarea standardelor GS1 de identificare.