GS1 Solution Providers

datahub-header-logoIn afaceri, o relatie stransa intre client si furnizorul sau de servicii si solutii este un element cheie pentru succes. Programul National GS1 Romania Solution Provider ajuta la construirea acestui tip de relatie intre companiile ce utilizeaza, intr-o forma sau alta, standardele globale GS1 si furnizorii lor de solutii, servicii si / sau produse.

Prin aderarea la Programul National gestionat de GS1 Romania destinat furnizorilor de solutii, servicii si / sau produse ce au legatura cu Sistemul integrat, global de Standarde GS1, veti avea acces la informatiile de ultima ora, cunostinte, expertiza si consiliere pentru activitatea dumneavoastra. Calitatea de Membru al Programului National GS1 Romania Solution Provider poate fi obtinuta de companiile ce livreaza produse, servicii si / sau solutii ce sprijina sau au la baza utilizarea Standardele Globale GS1 pentru lanturile de cerere si oferta, respectiv standardele globale pentru:

– Coduri de bare, de orice generatie
– Mesagerie electronica de afaceri EDI
– Sincronizarea Globala a Datelor prin GDSN
– Identificarea prin Radio Frecventa RFID prin utilizarea EPCglobal Network

Programul National GS1 Romania Solution Provider gestionat de Asociatia GS1 Romania este destinat companiilor cu urmatorul profil de activitate:

– Furnizori de hardware si consumabile
– Furnizori pentru domeniile imprimare si / sau ambalare
– Furnizori de aplicatii
– Integratori de sisteme
– Furnizori de solutii software si E-commerce
– Furnizori de servicii online
– Consultanti
– Furnizori de servicii de training

Aderand la acest Program National, in functie de nivelul de implicare dorit (GS1 Romania ALLIANCE Solution Provider, GS1 Romania GOLD Solution Provider, GS1 Romania PLATINUM Solution Provider), companiile vor beneficia de:

– oportunitati de afaceri;
– promovarea companiei si produselor/serviciilor/solutiilor acesteia;
– mailing-uri gratuite cu oferta dvs. comerciala catre toti membrii GS1 Romania;
– training-uri gratuite pentru personal la sediul GS1 Romania;
– GLN (Global Location Number) inclus;
– includerea in sectiunea GS1 Romania Solution Provider Finder a site-ului GS1 Romania, accesibila comunitatii companiilor membre GS1 Romania.

Vezi informatiile complete privind Beneficiile Membrilor, in functie de nivelul de implicare:

Pentru a deveni membru al Programului National GS1 Romania Solution Provider si pentru a putea avea acces la beneficiile aduse de aceasta calitate, compania dumneavoastra trebuie sa se angajeze voluntar la respectarea Codului GS1 de Bune Practici pentru Solution Providers.

De asemenea, aderarea la program presupune angajamentul companiei dumneavoastra de a respecta Sistemul International GS1.

Descarca Brosura Programului.
Vezi model certificat GS1 Romania Solution Provider
Pentru inscriere, descarcati, completati si trimiteti formularul de aderare la Programul National GS1 Romania Solution Provider.
Vizualizați companiile Solution Provider înscrise în Programul Asociației GS1 Romania.