RetuSGR

Aplicația este dedicată organizațiilor ce administrează Puncte de Returnare cu colectare manuală a ambalajelor SGR.

Poate fi folosită în mod gratuit pentru verificarea apartenenței unui ambalaj la sistemul SGR, prin scanarea simbolului grafic de tip cod de bare. În modul de utilizare fără costuri, aplicația necesită configurarea contului de utilizator folosind un email activ și o parolă.

Funcțiile suplimentare, contra cost, asigură gestionarea operațiunilor din Punctul de Returnare, de la primirea unui ambalaj SGR returnat, până la ridicarea sacilor sigilați de către transportatorul contractat de administratorul SGR.

Prin utilizarea în acest mod a aplicației, utilizatorul are asigurate datele primare ce pot dovedi sau pot fi opozabile oricărui terț în ceea ce privește garanțiile returnate clienților sau colectarea efectivă a diverselor tipuri de ambalaje (volume, tip de material) ce stau la baza decontărilor cu administratorul SGR, ca și dovada faptului că respectivul cod de bare s-a citit corect la momentul returnării de către client.

După instalarea pe echipamentul mobil aplicația va solicita date de configurare a contului, ce vor fi utilizate pentru identificarea Punctului de Returnare și a companiei de care acesta aparține, facilitând managementul mai multor asemenea puncte per companie.

Datele despre ambalajele colectate sunt stocate local, iar utilizatorul are posibilitatea de a le transmite automat în scop de stocare și/sau procesare ulterioară, în funcție de necesități.

Aflați mai mult despre gestiunea Punctului de Returnare prin RetuSGR.