Solutii si Servicii

De mai multi ani GS1 Romania si-a concentrat o mare parte a eforturilor spre dezvoltarea de solutii de identificare, etichetare, aliniere de date si comunicatie, care sa faciliteze adoptarea standardelor GS1 si a celor mai bune practici comerciale de catre membrii asociatiei, atat din sectorul bunurilor de consum cat si din alte sectoare industriale.

codaloc
CODALOC

Cu aplicatia CODALOC puteti obtine online numere de identificare pentru produsele dvs. si puteti genera formatul grafic de simbol de cod de bare.


 

GEPIR

Prin serviciul GEPIR se poate verifica autenticitatea unui numar de identificare GS1 (al unui produs, unitate logistica sau locatie) si informatiile asociate acestuia.

 


eticheta logistica
Eticheta logistica GS1-128

Solutie web pentru etichetarea unitatilor logistice in scopul identificarii si urmaririi acestora in procesele comerciale de pe lantul de distributie.

 


GS1-certified-data-aggregator
Cumpara Informat

Producatorii si companiile ce plaseaza produse pe piata romaneasca  pot pune la dispozitia consumatorilor, intr-o maniera standardizata, informatiile necesare pentru decizia de cumparare.


1
SyncProd GDSN

Prin SyncProd furnizorii ramani beneficiaza de servicii de sincronizare date pentru comertul global prin publicarea produselor proprii pe reteaua globala de sincronizare GDSN.

 


realtimeRecallRo

Portalul RecallRo faciliteaza comunicarea intre partenerii comerciali, necesara desfasurarii rapide si precise a procesului de retragere a produselor necorespunzatoare sau periculoase de pe piata.

 


eTrasabeTrasabilitate

Solutie web de trasabilitate prin care se pastreaza si se obtin in mod centralizat si in timp real informatii de trasabilitate despre un produs aflat in orice punct al lantului de distributie.