Soluții și Servicii

De mai mulți ani GS1 România și-a concentrat o mare parte a eforturilor spre dezvoltarea de soluții de identificare, etichetare, aliniere de date și comunicație, care să faciliteze adoptarea standardelor GS1 și a celor mai bune practici comerciale de către membrii asociației, atât din sectorul bunurilor de consum cât și din alte sectoare industriale.


CODALOC

Cu aplicația CODALOC puteți obține online numere de identificare pentru produsele dvs. și puteți genera formatul grafic de simbol de cod de bare.


Verified by GS1

Prin serviciul Verified by GS1 se poate verifica autenticitatea unui număr de identificare GS1 (al unui produs, unitate logistică sau locație) și informațiile asociate acestuia.


Eticheta logistică GS1-128

Soluție web pentru etichetarea unităților logistice în scopul identificarii și urmăririi acestora în procesele comerciale de pe lanțul de distribuție.


GS1-certified-data-aggregator
Cumpără Informat

Producătorii și companiile ce plasează produse pe piața românească  pot pune la dispoziția consumatorilor, într-o manieră standardizată, informatțile necesare pentru decizia de cumpărare.


1
SyncProd GDSN

Prin SyncProd furnizorii români beneficiază de servicii de sincronizare date pentru comerțul global prin publicarea produselor proprii pe rețeaua globală de sincronizare GDSN.


realtimeRecallRo

Portalul RecallRo facilitează comunicarea între partenerii comerciali, necesară desfășurării rapide și precise a procesului de retragere a produselor necorespunzătoare sau periculoase de pe piață.


eTrasabilitate

Soluție web de trasabilitate prin care se păstrează și se obțin în mod centralizat și în timp real informații de trasabilitate despre un produs aflat în orice punct al lanțului de distribuție.