Verified by GS1

Cu Verified by GS1, orice membru GS1 poate accesa datele de bază despre produse provenite din marcă și poate avea fundația de care are nevoie pentru a furniza informații de încredere consumatorilor lor. Toate companiile din ecosistemul comercial vor beneficia pe măsură ce accesul la date exacte și consecvente despre produse devine fără probleme și mai eficient.

Serviciul Verified by GS1 oferă utilizatorilor patru funcționalități de căutare diferite:

1. Verificare produs (căutare după GTIN) – permite utilizatorilor să caute un GTIN pentru a verifica identitatea produsului. Serviciul returnează informații pentru a răspunde la întrebarea „este acest produs ceea ce cred că este?”.

2. Verificare Parte/Locație (Căutare după GLN) – permite utilizatorilor să caute un GLN pentru a verifica identificarea părții sau a locației. Serviciul returnează informațiile pentru a răspunde la întrebarea „Este această entitate sau locație ceea ce cred că este?”.

3. Verificare alte chei (Căutare după alte chei GS1) – permite utilizatorilor să caute o cheie GS1 (SSCC, GRAI, GDTI etc.) pentru a verifica valabilitatea și informațiile de proprietate ale titularului de licență ale acesteia.

4. Găsire companie (căutare după numele companiei) – permite utilizatorilor să caute informații pornind de la numele unei companii și țară pentru a găsi informații relevante despre aceasta. Această căutare susține cazuri de utilizare în care este important să se cunoască dacă un partener comercial este membru GS1.