Standarde pentru Identificare

GS1_Icon_Identify_On_Gray_RGB_2014-12-17-s
Cheile GS1 de Identificare oferă companiilor căi eficiente de accesare a informațiilor despre articole pe lanțurile lor de distribuție și posibilitatea partajării acestor informații cu partenerii comerciali.
Cheile de identificare permit organizațiilor să atribuie identificatori standard produselor, documentelor, locațiilor fizice, relațiilor de serviciu, etc. Deoarece cheile de identificare GS1 ID sunt unice în plan global, ele pot fi partajate între organizații, determinând o vizibilitate sporită pe lantul de distribuție, pentru partenerii comerciali. Pentru a compune o Cheie GS1 de Identificare, organizația trebuie să devină membru GS1 și să obțină un prefix GS1 de companie. Acesta este baza formării cheilor de identificare.

Există în prezent 11 Chei de Identificare care permit companiilor să conecteze evenimentele fizice cu informațiile asociate. Numerele GS1 de identificare sunt folosite în mesajele EDI, în cataloage și rețele pentru a permite partajarea informațiilor despre articol sau despre tranzacția sa între partenerii comerciali.

Cheile GS1 pentru identificare