Standarde de Identificare

GS1_Icon_Identify_On_Gray_RGB_2014-12-17-s
Cheile GS1 de Identificare  ofera companiilor cai eficiente de accesare a informatiilor despre articole pe lanturile lor de distributie si posibilitatea  partajarii aceste informatii cu partenerii comerciali.
Cheile de identificare permit organizatiilor sa atribuie identificatori standard produselor, documentelor, locatiilor fizice, relatiilor de serviciu, etc. Deoarece cheile de identificare GS1 ID sunt unice in plan global, ele pot fi partajate intre organizatii, determinand o vizibilitate sporita pe lantul de distributie, pentru partenerii comerciali. Pentru a compune o Cheie GS1 de Identificare  , organizatia trebuie sa devina membru GS1 si sa obtina un prefix GS1 de companie. Acesta este baza formarii cheilor de identificare.

Exista in prezent 11 Chei de Identificare care permit companiilor sa conecteze evenimente fizice cu informatiile asociate . Numere GS1 de identificare  sunt, folosite in mesajele EDI, in cataloage si retele  pentru a permite partajarea informatiilor despre articol sau despre tranzactia sa intre partenerii comerciali.  Cheile GS1 de identificare