GS1 in Europe

Astăzi, comerțul în Europa este deschis pentru orice tip de afacere. Companiile locale mici și marile companii multinaționale deopotrivă, au nevoie de un limbaj comun pentru a comunica cu partenerii, furnizori sau clienți.  GS1 in Europe acoperă 49 țări și asigură o platformă prin care companiile naționale și pan-europene pot coopera și partaja cele mai bune practici comerciale. Armonizarea standardelor la nivel european și conformitatea cu reglementările UE reprezintă cheia succesului pentru orice tip de afacere și exact despre asta este vorba la GS1 in Europe!

Reprezentăm peste 500.000 de companii europene, facilităm colaborarea acestora în vederea stabilirii de reguli și standarde comune. Ajutăm întreprinderile să-și îmbunătățească eficiența, securitatea și sustenabilitatea.

Reglementări și direcții

GS1 in Europe construiește relații cu Comisia Europeană și cu alte instituții relevante, în strânsă colaborare cu asociațiile industriale europene, pentru a furniza informații de primă mână, actualizate, relevante pentru mediul de afaceri.

Mai mult….

Sectoare industriale

Standardele GS1 îmbunătățesc eficiența, siguranța și vizibilitatea proceselor de afaceri derulate de-a lungul lanțurilor de aprovizionare contribuind la fluidizarea fluxurilor fizice sau informaționale din multe sectoare industriale.

Mai mult…

Instrumente și servicii

GS1 pune la dispoziție diverse instrumente și servicii, majoritatea locale, dezvoltate de reperezentanțele naționale. GS1 in Europe încearcă să sprijine reprezentanțele naționale și pe membrii acestora prin dezvoltarea de servicii și soluții regionale și/sau globale.