Beneficii ale calitatii de membru GS1

  • Atestat de membru GS1 Romania – certifica autenticitatea si unicitatea numerelor de cod de bare ale produselor si GLN-urilor Dvs., asigurand retailerii si partenerii Dvs. comerciali de functionarea fara probleme a sistemului lor informatic de gestiune si de comert electronic EDI
  • Prefix de Companie GS1 (codul international unic al companiei Dvs.) ce intra in componenta GTIN-ului (Numarul Global de Articol Comercial)
  • GLN (Numarul de Locatie Global) – pentru mesagerie EDI
  • Alocare online a unui numar nelimitat de coduri de bare EAN-8, EAN-13, ITF-14
  • Generator online al codurilor de bare EAN-13 alocate (in format BMP, JPG si PNG)
  • Generator online de eticheta logistica GS1
  • Codificare produse cu greutate variabila
  • Codificare baxuri
  • Codificare palete
  • Prezenta in Verified by GS1 (baza de date globala ce ofera informatii despre producatorul si produsul asociat fiecarui cod de bare)
  • Certificat Nivelul 1 – atesta persoana din compania Dvs. instruita in utilizarea Sistemului GS1 si codificarea corecta cu coduri de bare a produselor cu greutate fixa si variabila, baxurilor, paletelor, unitatilor logistice. Acest certificat le ofera retailerilor si partenerilor Dvs. comerciali certitudinea codificarii si corelarii corecte a produselor cu pretul din sistemul informatic de gestiune – premisa de baza in cadrul Codului de Bune Practici in Domeniul Scanarii care certifica clientilor lanturilor de distributie afiliate la acest program (Praktiker, METRO, SELGROS, Carrefour) ca pretul afisat este pretul platit. Suplimentar, Certificarea GS1 de Nivel 1 si Atestatul de membru GS1 Romania garanteaza posibilitatea de implementare a tehnicilor ECR (Efficient Consumer Response).
  • Certificat Nivelul 2 – atesta pozitionarea corecta a codurilor de bare pe ambalajele produselor Dvs. conform specificatiilor tehnice GS1. Asigura retailerii si partenerii Dvs. comerciali de rapiditatea gasirii codului de bare de catre operatoarea de la casa de marcat, prin garantarea plasarii acestuia in locul si pozitia corespunzatoare tipului de produs si ambalaj. Reduce timpul de asteptare la casele de marcat si creste gradul de satisfactie al clientilor. Este insotit de un Raport de Analiza a decodabilitatii codurilor de bare.
  • Raport de Analiza a decodabilitatii codurilor de bare tiparite pe ambalajele produselor Dvs. – certifica gradul de decodabilitate la POS a codurilor de bare de pe ambalaje, garantand citirea corecta si de la prima trecere a acestora prin scanner. Reduce timpul de asteptare la casele de marcat si creste gradul de satisfactie al clientilor.
  • Documentatie completa pentru marcarea corecta cu coduri de bare a produselor

Standardele GS1 au revolutionat modul de derulare a afcerilor. Alaturandu-va GS1 Romania obtineti acces la un sistem de standarde agreate la nivel global care va vor imbunatati eficienta si profitabilitatea afacerii.

Codurile de bare si tag-urile RFID permit identificarea unica a articolelor, mijloacelor returnabile, unitatilor comerciale si paletelor. Prin utilizarea scannerelor de coduri de bare si a cititoarelor de radiofrecventa, dumneavoastra si partenerii dvs. comerciali puteti capta automat date esentiale despre articole.

Standardele de comunicatii electronice va asigura ca nu va trebui sa operati mai multe sisteme pentru a comunica cu diferiti parteneri comerciali. Pe langa faptul ca reprezinta o cale mai rapida de schimb de informatii, comunicatiile electronice reduc, de asemenea, numarul de erori cauzate de reintroducerea informatiei, reducand nivelul de interventie umana.