Cum abordăm coronavirusul (COVID-19) ?

Dezvoltarea dinamică a virusului corona prezintă mari provocări pentru societate și economie. Având în vedere dezvoltarea actuală a COVID-19, asigurăm membrii noștri că stabilitatea serviciilor și continuitatea activității GS1 Romania au cea mai mare prioritate și nu sunt afectate.

Sănătatea și siguranța angajaților, membrilor, clienților și partenerilor noștri sunt prioritatea noastră. În contextul stării de urgență proclamată de președintele României la 14 martie 2020, GS1 Romania a luat următoarele măsuri:

Serviciul Helpdesk și disponibilitate: Echipa GS1 Romania este disponibilă pentru dvs. ca de obicei:

Sănătatea și siguranța angajaților, membrilor, clienților și partenerilor noștri: În prezent, toate întâlnirile și călătoriile de afaceri sunt sistate. Toți angajații GS1 Romania au posibilitatea de a participa la conferințe online și de a lucra de acasă, astfel încât să vă putem oferi în continuare serviciile noastre.

Evenimente și instruiri: Toate evenimentele vor fi amânate.

În cazul unor măsuri și modificări suplimentare, vă vom informa imediat. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați persoana de contact directă sau serviciul nostru Helpdesk.

Echipa GS1 Romania