Cumpără Informat

GS1-certified-data-aggregatorGS1 consideră că poate contribui la creşterea încrederii consumatorilor în informaţiile digitale despre produse, pe măsură ce consumatorii şi organismele de reglementare acordă tot mai mult interes efectelor produselor asupra sănătăţii. GS1 propune în acest sens o soluţie care să îmbunătăţească accesul la datele cerute de consumatori.

GS1 Romania oferă prin serviciul online Cumpără Informat, o sursă de informaţie certificată despre produs. Agregatorul este destinat, în principal, industriei de e-tail, care se axează pe retailul multi canal și eCommerce. Agregatorul poate fi folosit pentru a partaja informații despre orice produs, dar Regulamentul european 1169 a oferit o necesitate și o oportunitate imediată de utilizare pentru toate țările membre UE, acesta fiind motivul pentru care industria de profil vizată este primul scop imediat al agregatorului.

Implementarea cerințelor regulamentului european EU 1169 se referă, în primul rând, la companiile producătoare de alimente și băuturi pre-ambalate, indiferent de modul de vânzare, în magazine fizice sau on-line.

Implementarea etichetei electronice potrivit cerințelor Regulamentului European EU 1169 se referă, în primul rând, la companiile producătoare de alimente și băuturi pre-ambalate, indiferent de modul de vânzare, în magazine fi zice sau on-line.

GS1 Romania este un facilitator pentru partajarea datelor de încredere, fie pentru industria dezvoltatorilor de aplicații mobile, fie pentru furnizorii de soluții e-commerce sau proprietarii de magazine online, care, la rândul lor, se vor adresa consumatorului final.

Costurile agregatorului pentru cei care consultă informația sunt nule, pentru consumatori, și nesemnificative pentru furnizorii de servicii, iar producătorii sau distribuitorii care publică informația prin intermediul platformei au acest serviciu inclus în pachetul standard de servicii oferit de GS1 Romania, fără costuri adiționale.

Agregatorul Cumpără Informat poate fi accesat la adresa www.cumparainformat.ro. Pentru mai multe informații, consultați broșura de prezentare.