Programe

Standardele GS1 sustin lantul de distributie, reduc costurile si cresc considerabil eficienta in multe sectoare industriale. GS1 Romania are in derulare programe orientate spre trasabilitate, protectia consumatorului, sanatate, aparare, transport si logistica, furnizori de solutii.

 

E-commerce & Amazon Seller

Program de Informare Corectă a Comercianților Online cu privire la utilizarea Sistemului de Standarde și Soluții GS1

 


GS1_Icon_Healthcare_360x360_PNG
Serializarea medicamentelor

Directiva 2011/62/UE si Regulamentul delegat (UE) 2016/161.


gs1_industry_icon_foodservice_rgb_2
Trasabilitate

GS1 Romania promoveaza standardele intrenationale de trasabilitate si de rechemare, si sprijina punerea lor in aplicare, pentru a raspunde provocarilor actuale.


GS1_Industry_Icon_general_merchandise_RGB
Protectia consumatorului

Programul National “Codul de Bune Practici in Domeniul Scanarii” a fost lansat de GS1 Romania, ca o initiativamenita sa imbunatateasca increderea consumatorilor in practicile de gestionare a identificarii automate prin coduri de bare.


transport-logistics
Transporturi si logistica

GS1 a dezvoltat deja un set de standarde pentru sectorul Transport si Logistica: Serial Shipment Container Code (SSCC) Standardele pentru mesaje de afaceri in format XML si EANCOM, standardul pentru identificatorii de aplicatie (AI).


datahub-header-logo
GS1 Solution Providers

Programul National GS1 Romania Solution Provider ajuta la construirea acestui tip de relatie intre companiile ce utilizeaza, intr-o forma sau alta, standardele globale GS1 si furnizorii lor de solutii, servicii si / sau produse.


GS1_Icon_Healthcare_360x360_PNG
Sanatate

Sistemul GS1 ajuta la dezvoltarea de sisteme mai eficiente pentru identificarea si distributia produselor medicale si chirurgicale si a serviciilor de orice fel, permitand prescrierea, prepararea si administrarea de medicamente pacientilor.


aparare
Aparare

GS1 Romania a incheiat un protocol de colaborare cu Ministerul Apararii Nationale, bazat pe acordul tehnic incheiat de NATO cu GS1, in scopul implementarii standardelor GS1 in sectorul apararii nationale.


eCom
Uniformizarea comunicatiei electronice de afaceri

Urmare a solicitărilor tot mai susținute venite din piață cu privire la schimburile electronice de date GS1Romania a inceput procesul de armonizare a ghidurilor nationale EANCOM.