RecallRo

La lansarea unor retrageri/rechemari, elementul critic il reprezinta comunicarea intre partenerii comercial care are un rol principal in a asigura un recall rapid si precis. realtime

GS1 RecallRo este un portal web securizat folosit pentru managementul notificarilor de retragere/rechemare a produselor astfel incat sa se minimizeze impactul si costul procesului. Bazat pe standardele GS1 globale si pe bune practici, GS1 RecallRo simplifica si automatizeaza schimbul de informatii intre partenerii comerciali si faciliteaza supravegherea din partea unor agentii guvernamentale implicate, cum ar fi ANSVSA.

Prin cresterea vitezei si acuratetei notificarilor de retragere/rechemare, GS1 RecallRo reduce semnificativ riscurile companiei si consumatorului, reduce costuri, protejeaza brand-ul si nu in ultimul rand contribuie la siguranta alimentara.

Emitentii si destinatarii notificarilor de recall urmeaza un proces standard format din cateva etape principale:

  • Emiterea Notificarii de Retragere a Produsului – PRN
  • Primirea Notificarii de Retragere a Produsului
  • Raportarea executarii retragerii produsului
  • Incheierea Procesului de retragere a produsului

Aplicatia permite comunicarea bidirectionala atat in zona publica a portalului cat si prin mesagerie privata. Rapoartele sunt actualizate in timp real si arhivate dupa inchiderea procesului.