RecallRo

La lansarea unor retrageri/rechemări, elementul critic îl reprezintă comunicarea între partenerii comercial care are un rol principal în a asigura un recall rapid și precis. realtime

GS1 RecallRo este un portal web securizat folosit pentru managementul notificărilor de retragere/rechemare a produselor astfel încât să se minimizeze impactul și costul procesului. Bazat pe standardele GS1 globale și pe bune practici, GS1 RecallRo simplifică și automatizează schimbul de informații între partenerii comerciali și facilitează supravegherea din partea unor agenții guvernamentale implicate, cum ar fi ANSVSA.

Prin creșterea vitezei și acurateței notificărilor de retragere/rechemare, GS1 RecallRo reduce semnificativ riscurile companiei și consumatorului, reduce costuri, protejează brand-ul și nu în ultimul rând contribuie la siguranța alimentară.

Emitenții și destinatarii notificărilor de recall urmează un proces standard format din câteva etape principale:

  • Emiterea Notificării de Retragere a Produsului – PRN
  • Primirea Notificării de Retragere a Produsului
  • Raportarea executării retragerii produsului
  • Încheierea Procesului de retragere a produsului

Aplicația permite comunicarea bidirecțională atât în zona publică a portalului cât și prin mesagerie privată. Rapoartele sunt actualizate în timp real și arhivate după închiderea procesului.